Ayurveda Living Village Resort ligger majestätiskt på kustlinjen i Arabiska havet vid Kaipamangalam Beach, den enda platsen i södra Indien där man kan hitta en privat strand.. Ayurveda Living Village Resort erbjuder en lugn vistelse i perfekt harmoni med naturen tillsammans med en naturlig bris från havet som berör dig som en vagvisa. Hät finns inga andra hotell eller butiker i närheten , det är en liten rofylld, en perfekt plats för avkoppling och återhämtning  för din kropp och sinne.

Våra högkvalificerade läkare, terapeuter och yogainstruktörer  hjälper Dig att återställa din hälsa, energi med hjälp av autentiska Ayurveda-behandlingar, yoga och meditationsprogram i vår vackra Ayurveda Living Beach Village.
Under din vistelse kommer vi att fokusera på att rensa och föryngra din kropp och sinne. Efter det första samtalet / hälsokontrollen med våra läkare (diagnostik av  puls, tunga, ögon, hud, mage etc ...) ordineras ditt behandlingsprogram och din kostdiet enligt det obalanserade eller balanserade tillståndet hos elementen i din kropp och sinne. (Vata, Pitha, Kapha) På Ayurveda Living Village serverar vi endast vegetarisk mat. Merparten av råvarorna är ekologiska/vilda och säsongsbetonade frukter och grönsaker från vår egen odlingsgård eller speciellt utvalda från utvalda bönder / butiker i vår by. Vi välkomnar dig varmt till det här unika paradiset i vackra Kerala.

 

Namasthe !!!
 Developed by yes